homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"Barfe" despre zodii...-15

#267 2009-08-28 15:08:58

meme
Full member
Inregistrat: 2007-10-16

Re: "Barfe" despre zodii...

andora imi faci si mie, te rog frumos ? puss iti las pe mail....

suntem actori pe o scena dominata de visuri.....

#268 2009-08-28 16:13:24

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

pot sa completez si eu aici cu un articol? e un zodiac complet diferit...big_smile...

#269 2009-08-28 16:18:09

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

somebody,chiar te rugam big_smile

expect the worst , hope for the best!

#270 2009-08-28 16:36:14

somebody's me
Hero member

Grupele sanguine si personalitatea
Asa cum noi intrebam adesea "Ce zodie esti?", japonezii intreaba "Ce grupa de sange ai?". Grupa sanguina este adesea amintita in conversatiile intre prieteni sau chiar si atunci cand doua persoane fac cunostinta. Motivul? In Asia se crede ca grupa sanguina este un indiciu al personalitatii nostre. Se pare ca horoscopul grupelor sanguine a aparut in Japonia, in 1916, cand medicii au descoperit ca persoanele cu grupa sanguina A sunt intelectuale si calme, iar cele cu grupa sanguina B sunt exact opusul. Si astazi, multi asiatici cred in acest horoscop, chiar daca stiinta nu a gasit nicio legatura intre temperament si grupa sanguina.

Grupa A

Esti calma, serioasa, cu picioarele pe pamant. Esti o persoana de incredere, ai un caracter puternic, dar esti si putin incapatanata. Iti faci planuri si te gandesti de multe ori inainte sa actionezi. Ai o idee despe cum ar trebui sa fii si incerci tot timpul sa te ridici la nivelul asteptarilor tale. Ceilalti te vad distanta si rece pentru ca incerci sa-ti ascunzi emotiile si vrei sa pari puternica in orice situatie. Esti dura cu cei care nu sunt sau nu par la fel de puternici ca tine si de aceea prietenii tai iti cam seamana. De fapt, ai si o parte emotiva, fragila, doar ca ti-e teama sa o arati ca sa nu devii vulnerabila in fata strainilor. Doar cei foarte apropiati reusesc sa te cunoasca asa cum esti de fapt.

Grupa B

Esti foarte curioasa si te intereseaza orice lucru nou
. Asta n-ar fi un lucru rau, numai ca tinzi sa ai multe hobby-uri si interese. La inceput te entuziasmeaza orice lucru nou, dar cu timpul iti pierzi interesul si renunti usor. Totusi, tu stii care persoane si care lucruri din jurul tau sunt cu adevarat importante si merita atentia ta. Nu te multumeste mediocritatea si iti doresti sa fii cu adevarat buna in lucrurile pe care le faci. Uneori te pasioneaza atat de mult un lucru, o persoana sau un proiect incat tinzi sa neglijezi restul lucrurilor importante din viata
ta. Ceilalti te vad vesela, inteligenta, sociabila, plina de energie si entuziasm. De fapt, compania
oamenilor nu-ti e indispensabila. Uneori preferi sa fii singura sau intr-un loc unde nu trebuie sa faci efortul de a comunica permanent.

Grupa 0

Esti cea care da tonul intr-un grup, cea responsabila cu crearea si respectarea armoniei. Esti linistita, lipsita de griji si nimic nu reuseste sa-ti strice echilibrul interior
. Ai un suflet mare si esti foarte darnica. Cand vrei sa faci pe plac cuiva, nu te uiti la bani. Esti genul de persoana pe care toti o plac. Dar putini stiu ca poti fi si incapatanata, perseverenta, ca poti sa tii la ideile tale si sa te lupti pentru ele. De obicei, esti maleabila, accepti idei noi si te adaptezi din mers oricarei situatii. Te influenteaza cu usurinta cei din jur sau lucrurile pe care le vezi la televizor. Chiar daca pari demna de incredere, adesea faci greseli care le demonstreaza tuturor ca se insala. Nu esti rau voitoare, insa esti cufundata in propria ta lume si uiti ca ai promis ceva sau ca ai un program
stabilit.

Grupa AB

Esti delicata si sensibila. Capacitatea de empatie te ajuta sa intelegi trairile celorlalti si sa fii extrem de atenta cu sentimentele lor. Cu tine insati, esti prea dura si iti impui prea multe reguli si limite. La fel te porti uneori si cu persoanele foarte apropiate. Se pare ca ai doua personalitati: una pe care o arati celor ce nu te cunosc si una pe care o scoti la iveala acasa si printre prietenii apropiati. Adesea devii sentimentala, visatoare si preocupata. Iti faci o multime de griji pentru probleme minore si asa ajungi sa neglijezi lucrurile foarte importante. Nu esti capabila sa faci diferenta intre lucrurile care sunt cu adevarat importante si cele care nu te afecteaza grav. Esti sociabila si ai multi prieteni, dar uneori uiti ca ai nevoie de mai mult timp doar pentru tine.

#271 2009-08-28 16:36:57

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

eu nu mai stiu ce grupa am  rotfl

Dragostea nu se stă, se face.

Publicitate

loading...

#272 2009-08-28 16:39:20

_yohana_
Platinum member

eu am B  si se potriveste smile

#273 2009-08-28 16:47:16

somebody's me
Hero member

eu am 01 si nu se potriveste...rotfl2..dar pt k e diferit de tonele de zidiace(cred k am scris corect) de pe google...am zis k vi'l arat si voua...tongue

#274 2009-08-28 16:56:32

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

se poate si grupa A si grupa B ,dar nu AB?rotfl2) AB-ul doar pe jumatate lol

am gasit ceva interesant tot despre zodii

daca cauti sprijin,siguranta,calm...alege peste,scorpion..
daca cauti  sprijin ,siguranta si o picatura de aventura..alege varsator,berbec..
daca cauti protectie..alege taur ,leu..
daca vrei sa domini..gemeni
daca vrei doar calm si esti obisnuita sa te descurci singura...rac
daca esti masochista..fecioara
daca esti un spirit tanar ,zburdalnic..balanta ,sagetator
daca vrei siguranta ,respect ,incredere ,sprijin mai toate alea dar fara pasiune si foc..alege capricorn
.........
ca amant nu merg toti..is barbati prea orgoliosi sa fie pe locul doi..is barbati ce nu vor accepta sa fie roata a doua..

cel mai docil amant...e gemeni..sufera ca te imparte dar nu va face nmk in sensul asta..e multumit ca macar te are ,atat cat ii dai..ii e frica sa concureze ptr atentia ta totala...

cel mai discret ..e rac..sorry dar asta e..racul e practic..nu-l pasioneaza ca esti a altuia atata timp cat ii satisfaci si lui nevoile...de ce sa fi a lui cu toate complicatiile? cand si asa te are si hei altul te intretine...

cel mai pasional ..e scorpionul...paradoxal e cel mai orgolios dintre toti si totusi intra in rolul de amant ,de ce? well se simte bine ca e mai coios ca sotul..of course..ii gadila orgoliul..dar spre deosebire de gemeni si rac cu care ai putea avea o relatie lunga si etc etc..cu scorpionul ajungi la acel  moment cand nu ii va ajunge doar rolul de amant...acu depinde..

cel mai corect ? e berbecul..berbecul nu va fi doar amant..el va incepe din start o relatie cu tine ca sa te castige intr-o zi doar ptr el...el nu-ti va fi amant ,iti va fi viitorul sot...eh la berbec faza e sa nu-i fi tu amanta ca se schimba treburile..daca e liber iti garantez alea de mai sus..daca e casatorit..sorry ramai doar refulare

astia is cei cu care ai putea sa calci stramb ptr catva timp..

de-o noapte?
dap is si amanti de o noapte doar..pesti ,varsator,balanta,sagetator...astia te pot avea o data ,poate de doua ori chiar daca esti casatorita..pur si simplu nu-i pasioneaza statul tau atata timp cat te au..dar e greu sa le mentii atentia mult timp...
daca am uitat vre-o zodie la capitolul amanti este ptr ca nu mergeeeeee..
.........

amici? balanta pe primul loc..e singurul barbat cu care poti fi pe bune prietena mult timp fara sa-ti faca avansuri sexuale...

si sagetator ...de fapt sagetatorul poate incerca dar daca il refuzi e ok..ramaneti amici in continuare..
gemeni..puteti fi prieteni foarte buni dar macar odata te vei * cu el..ca el e curios ,trebe sa te aiba.te va prinde beata ,te va prinde trista si va incerca..relax..dupa ramaneti amici..fara resentimente

ar trebui sa zic de varsator? eh ..prieteni da..dar atmosfera va fi incarcata sexual..acu depinde cat de maturi a-ti fi..si hei odata intamplat sexul..nope..nu ve-ti mai fi prieteni...

capricorn...oh da...atata timp cat tu stai cuminte ,nu te va baga in seama ca femeie..nu va avea initiativa..te va respecta chiar daca esti beata muci..dar hei faza e sa fi tu cuminte
pesti?....eh hai se poate...dar exista tensiunea sexuala....nu stiu ..eu una n-am putut rezista unui peste niciodata..chiar daca el a fost cuminte..ops..are ceva ca ma turbeaza zodia asta..recunosc..e slabiciunea mea

berbec?..daaaaaa dar nu prieten bun..nu va fi mereu prin zona..dar daca il cauti la nevoie acolo e..va face glume cu alura sexuala..te va cicali..poate va si incerca..chestia e sa nu-i cedezi ca prietenia se duce undeva...

leu? daaaaaaa categoric...poate fi doar prieten

fecioara?te va incarca cu angoasele lui..e ca o lipitoare..ia..cere..sprijin ,atentie..mai putin da inapoi

taur? daaaaaaaaa dar tot asa nitel distant

scorpion? da da da..merge..atata timp cat mentineti amandoi relatia non-sexuala..

racul..nu prea..nu stie sa asculte o femeie ,s-o inteleaga..si oricum e prea interiozat..amic merge..hai is indulgenta
..........

cum as combina eu zodiile?

unui berbec i-as da varsatoare..
unui taur..una rac..ea se va supune si va fi fericita ca esti all over her
unui rac....fecioara iti trebe..amandoi complexati..va plangeti unul altuia non-stop
unui gemeni?..o tanti taur
unui leu..o balanta
unui barbat fecioara...hmmm..una berbec..ea e destul de tare sa-i tina piept
unui barbat balanta?...o tanti gemeni
unui scorpion?o sagetatoare..numai ea te va adula cat ai nevoie
unui sagetator...o leoaica..sa-l conduca ,sa-l iubeasca ,sa-l implineasca
unui capricorn...una pesti..e relatia perfecta
unui pesti...eu eu eu capricorn !
unui varsator?..o tanti scorpion..e destul de pasionala si ca sa-i incalzeasca lui oasele.. big_smile

Ultima oara a fost editat de in_love (2009-08-28 17:08:36)

kapitulation

#275 2009-08-28 19:50:08

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

ShineOfBlood a scris:

mie imi arata ascendent in sagetator oriunde as face smile nici nu stiu de ce fac,de fapt...nu cred in prostiile astea... nimic nu ne influenteaza viata,ne facem singuri norocul... si firea tot singuri ne-o formam,in timp. nu ne nastem cu ea gata facuta,pentru ca suntem in zodia x smile si zice cineva careia i se potriveste cam tot ce se spune despre zodia ei... aveti o oarecare grija cu astrologia si horoscopul,pentru ca multe persoane isi autosugereaza ce e pe acolo,si nu mereu e un lucru bun smile

Si eu sunt cam de aceeasi parere in ceea ce priveste zodiile.

Mi-a spus mai de mult cineva ca citise intr-o carte despre diferite procedee de manipulare, unde printre altele scria si despre zodiac, cum ca ar fi facut dupa niste caracteristici care se potrivesc in majoritatea cazurilor oricui, adica indiferent de zodie, fiecare persoana fie ca e rac, pesti, sau gemeni e uneori sensibila, alteori manipulatoare, sau schimbatoare, cum de altfel suntem cu totii.
Si dupa acelasi procedeu e facut si horoscopul zilnic.
Daca scrie la o zodie ca o sa aiba un incident neplacut cu o persoana de acelasi sex de exemplu, isi va aduce aminte ca la servici s-a uitat Xuleasca urat la ea, sau ca i-a facut un compliment pe un ton mai ciudat si cine stie ce a vrut sa insinueze lol si va zice, da ma, ce bine se potriveste wink

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#276 2009-08-28 21:11:28

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

andora, merci  puss  am reusit sa citesc intr-un final....80% se potriveste...in orice caz trebuie sa imi bag odata in cap ca am prea multi "prieteni" ca aici e corect! skitarg

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#277 2009-08-29 12:53:14

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

gata!!!...cele care mi-ati trimis e-mail-uri, puteti citi interpretarile!!!!

somebody...adevarat...mi se potriveste!!!
Grupa A

Esti calma, serioasa, cu picioarele pe pamant. Esti o persoana de incredere, ai un caracter puternic, dar esti si putin incapatanata. Iti faci planuri si te gandesti de multe ori inainte sa actionezi. Ai o idee despe cum ar trebui sa fii si incerci tot timpul sa te ridici la nivelul asteptarilor tale. Ceilalti te vad distanta si rece pentru ca incerci sa-ti ascunzi emotiile si vrei sa pari puternica in orice situatie. Esti dura cu cei care nu sunt sau nu par la fel de puternici ca tine si de aceea prietenii tai iti cam seamana. De fapt, ai si o parte emotiva, fragila, doar ca ti-e teama sa o arati ca sa nu devii vulnerabila in fata strainilor. Doar cei foarte apropiati reusesc sa te cunoasca asa cum esti de fapt.

tummenupp  puss  par

in_love interesant!!!!!!!!!!!!! applause  applause  applause

aha...deci asta era la al meu rotfl  rotfl  rotfl
cel mai docil amant...e gemeni..sufera ca te imparte dar nu va face nmk in sensul asta..e multumit ca macar te are ,atat cat ii dai..ii e frica sa concureze ptr atentia ta totala...

eu sunt..berbeaca chicot
cel mai corect ? e berbecul..berbecul nu va fi doar amant..el va incepe din start o relatie cu tine ca sa te castige intr-o zi doar ptr el...el nu-ti va fi amant ,iti va fi viitorul sot...eh la berbec faza e sa nu-i fi tu amanta ca se schimba treburile..daca e liber iti garantez alea de mai sus..daca e casatorit..sorry ramai doar refulare
rotfl  rotfl  rotfl

unui barbat fecioara...hmmm..una berbec..ea e destul de tare sa-i tina piept

rotfl  rotfl  rotfl

tummenupp  applause  applause  applause  applause

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-29 13:02:41)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#278 2009-08-29 13:29:31

_yohana_
Platinum member

calm-scorpion????niciodata!!! lol

#279 2009-08-29 13:42:42

andora
Full member

_yohana_ a scris:

calm-scorpion????niciodata!!! lol

poate doar cand doarme chicot

cred ca ma gandesc sa ma reorientez catre scorpioni visslar ...asa, doar sa verific daca e adevarat ce se spune despre ei rotfl  rotfl  rotfl

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#280 2009-08-29 14:13:23

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Adică vrei scandal? big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#281 2009-08-29 14:38:25

andora
Full member

James a scris:

Adică vrei scandal? big_smile

oooo, daaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! scandal mareeeeeeeeee rotfl  trombon  sexinpat  happy

#282 2009-08-29 14:39:52

James
Banat

Ca-n bancul ăla:

- Iubitule, e bună m?ncarea?
- Cauţi scandal?

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#283 2009-08-29 14:50:59

andora
Full member

James a scris:

Ca-n bancul ăla:

- Iubitule, e bună m?ncarea?
- Cauţi scandal?

unui scorpion mai degraba i-as zice: "iubitule, chiar trebuie sa mai mancam?...nu putem sari peste....." rotfl  rotfl  rotfl

#284 2009-08-29 14:52:06

James
Banat

Vrei să dureze 10 ore? Feed me first, altfel cad lat şi mai răm?ne doar cucu' treaz. big_smile

#285 2009-08-29 14:54:56

andora
Full member

James a scris:

Vrei să dureze 10 ore? Feed me first, altfel cad lat şi mai răm?ne doar cucu' treaz. big_smile

rotfl  rotfl  rotfl se vor hrani impreuna rotfl cucul tau si cuculeana mea rotfl  rotfl  rotfl

offtopic ...sa intri pe la "familia"...e ceva interesant chicot

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.